Kérdése van? Hívjon minket! +36707710477

BLOG

Akkor igazán trendi, ha egyedi?

2018.03.03 15:00

Egyedi futóbicikli

 

Előfordul, hogy a szülő nem tud választani, mert igazán nem tetszik egyik színben sem a futóbicikli. A gyermekek már 2-3 évesen, a későbbiekről pedig nem is beszélve, igen komoly elszántsággal ragaszkodnak egy-egy kiválasztott modellhez. Ha van rá lehetőség, miért ne lenne olyan színű az a kis futóbicaj, amilyenre Ők vágynak! :)

Kaptunk egy pár olyan szülői visszajelzést, hogy miután a 2-3 éves gyermek birtokba vette első széria futóbiciklijét, néhány kör után a kezdeti lelkesedése egyrészt szalmalángként hunyt ki, másrészt csak újabb és újabb szülői unszolásra pattant vissza alkalomadtán a tanulóbiciklire. Bár az utóbbihoz hasonló esetek előfordulása igen ritka, mégis olyan kreatív ötletek és megoldások ösztönzői lettek, amelyek több aspektusban is innovációt hoztak a futóbicikli gyártásban. Ha már 1991 óta foglalkozunk kerékpárokkal és 2013 óta készítünk egyedi felnőtt kerékpárokat, akkor miért ne tudnánk a gyerekek részére is készíteni egyedi futóbicikliket! A csapat átgondolta és miért ne! :) 

 

Magyarország első egyedi futóbiciklis szakáruháza

Cégünk idestova két évtizede foglalkozik kerékpárokkal. A magas minőséget és a hosszú éveken át tartó megbízhatóságot kollégáink szakértelmének és a beszerzett alaktrészek  minőségellenőrzésének köszönhetően a futóbiciklik terén is piacvezető áron garantáljuk. A gyerekfutobicikli.hu bizonyos szempontból többet tűzött maga elé annál, hogy minőségi gyári futóbicikliket kínáljon kiváló minőségben és elérhető áron. 

Egyedi megjelenésű futóbiciklit álmodott meg?

Nálunk elkészíttetheti! 

Internetes áruházunk az alapszín-kombinációkban választható gyári futóbiciklik mellett egyedi termékek beszerzését is lehetővé teszi, a legkülönbözőbb színekben és esztétikai megjelenítésben.

 

Magyarország legnagyobb futóbicikli választéka, szakáruházból

https://gyerekfutobicikli.hu/egyedi-futobicikli