Kérdése van? Hívjon minket! +36707710477

BLOG

Futóbiciklik nem csak alapszínekben

2018.03.03 15:16

Nemzetközi tanulmányok tucatjai mutatták már ki, hogy a vevők az esetek többségében „színalapú” döntést hoznak a vásárlásuk során. 10 vásárlóból 8-nál egészen biztosan a szín a legfontosabb döntésfaktor!

Mi is döntően azt tapasztaltuk, hogy a futóbiciklit vásárló szülők vagy saját ízlésüknek, vagy gyermekük kívánságának engedve döntenek az ilyen-olyan színre festett gyári futóbiciklik mellett. A folyamatosan változó igények miatt ellenben azt vettük észre, hogy a színügyileg mindenki ízlésvilágát kielégíteni igyekvő alapkínálat szűknek bizonyult a piacon. 

Nálunk nem kizárólag néhány alapszínből választhat futóbiciklit!

RAL színkártya segítségével akár 200 féle színből kiválasztható a megálmodott futóbicikli szín- vagy színkombinációja. A gyermek futóbiciklije akár szivárványszínben is tündökölhet! Tekintse meg RAL színskálánkat és válogasson kedvére egyedi igényeinek és elképzeléseinek megfelelően! A rendelés leadásakor nincs más teendője, mint a váz, kormány, a villa vagy éppen a nyeregcső színét meghatározó RAL kód kiválasztása és feltüntetése. Cégünk saját festőműhelyében minőségben és rövid határidővel festjük egyedi színre megálmodott futóbiciklijét, melyek akár 2-5 munkanapon belül kiszállításra kerülnek. 

Nem csak ebben vagyunk specifikusak

Minden egyes gyári- vagy éppen tetszőleges színre fújt futóbicikli mellé cégünk ajándék névre szóló matricát ad, amely 20 különböző színben választható! Amennyiben a rendelés leadásánál  a megjegyzés rovatba gyermeke nevét is feltünteti, az 1500 Ft értékű matricával is megajándékozzuk!

 

Futóbiciklik, akár gyári: Disney, Dema, Csepel

Futóbiciklik akár egyedi kivitelben: Pöttyös futóbicikli, Egyedi futóbicikli***, Egyedi futóbicikli****, Egyedi futóbicikli*****